Karriär

Tech Service söker servicetekniker inom Print

Om dig

Vi söker dig social person med god felsökningsförmåga av elektronikprodukter, du vill utföra ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du också noggrann, punktlig och flexibel så kommer du att trivas bra i denna roll. Om du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter, relevant utbildningsbakgrund, samt tidigare arbetslivserfarenhet inom branschen är detta mycket meriterande.

Din profil

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Krav B-körkort

Dina arbetsuppgifter

Är du en social person som har intresse för teknik, elektronik och framförallt skrivare?

Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som brinner för teknik och vill jobba ute på fält hos våra kunder i Stockholm med installationer, service och felsökning.

Övrigt

Om anställningsvillkoren

  • God erfarenhet av fältservice
  • God analytisk felsökningsförmåga
  • Krav goda kunskaper inom IT generellt
  • Kreativ och uthållig läggning
  • God social kompetens
  • God förståelse av svenska och engelska
  • Inneha körkort för bil
  • Behärska både svenska och engelska språket

Arbetsplats

Bergkällavägen 34, 192 79 Sollentuna

Tech Service Partner grundades år 2016 och är dotterbolag till Tech Service Sverige som har sedan 2005 levererat rikstäckande service till återförsäljare och producent. Företagets inriktning är service och installationer på skrivare, MFP, kopiatorer, fax och storformatskrivare.

Genom trygg organisation och bred kunskap inom området tillgodoser vi kundernas behov med tjänster och helhetslösningar då vi har specialiserat oss inom Print.

Vi har en bred kunskapsnivå och utbildning inom branschen.

Nära samarbete med dem flesta producenterna inom print HP-, Kyocera, , Lexmark-, Samsung och OKI. Med många års erfarenhet i branschen inriktar vi oss på att uppfylla kundens krav och behov med kunskap, engagemang och kvalitet.

Ansökan skickas till: jobb@techservicepartner.se

Kontakt: 08-704752